Edinburgh - Reisverslag uit Glasgow, Verenigd Koninkrijk van Ruud en Marijke - WaarBenJij.nu Edinburgh - Reisverslag uit Glasgow, Verenigd Koninkrijk van Ruud en Marijke - WaarBenJij.nu

Edinburgh

Door: Ruud

Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke

01 September 2007 | Verenigd Koninkrijk, Glasgow

Vandaag zijn we naar Edinburgh geweest. Heel erg spannend, voor de eerste keer links rijden. Rotondes zijn vreemd. De terugweg ging beter.

Het was fantastisch weer. Stuart zei dat het van beide windstreken erg kon verschillen. Het weer ten westen van Schotland was verschrikkelijk terwijl wij erg fijn weer hadden. Bekijk hier de foto's: http://www.mijnalbum.nl/Album=8EZRINTS

Dat rare apparaat aan het eind van de foto's is the Falkirk Wheel. Het wordt gebruikt om schepen 20 meter de lucht in te takelen om daar verder te varen. Heel intrigend!

Nou, jooo maar weer.

• 01 September 2007 - 19:15

Linda Van Harry:):

Hoihoi vakantiegangers, en ik maar trots vertellen dat ik de eerste was met een berichtje.. hihihi IK ZAT OP DE VERKEERDE SITE:( Ik kreeg net telefoon of ik de fotoos al gezien had. Zo kwam ik erachter. Maar nu dus de goede site, direct maar instellen dat ik berichtjes wil. ALs ik de fotoos bekijk, word ik al een beetje jaloers. T staat altijd nog op mijn verlanglijstje om daar heen te gaan. Misschien dat jullie mij/ons over kunnen halen door jullie belevenissen. Hier gaat alles zn gangetje, IK ben druk met klussen, HArry doet niet zo veel zegt ie zelf.Er moet iemand het werk doen he. De gang word al heel erg mooi, de slaapkamer schiet nog niet erg op.

Dan ga ik nu maar van mijn vrije zaterdagavond genieten, lekker op de bank hangen en tv kijken met een safco oid.

Groetjes

• 03 September 2007 - 06:45

Martine:

heeee luitjes, ik was even nieuwsgierig hoe jullie site eruit zag. Nou prachtig hoor. Veel plezier!

• 03 September 2007 - 09:06

Nienke:

Hi, Vanuit Tanzania wil ik jullie ook heel veel plezier en geluk wensen! Geniet van deze ervaring en mochten jullie nog in de buurt komen, jullie zijn van harte welkom ;-)
    Groetjs