Cowboy's, gitaren en paardenzweet. - Reisverslag uit Fort Assiniboine, Canada van Ruud en Marijke - WaarBenJij.nu Cowboy's, gitaren en paardenzweet. - Reisverslag uit Fort Assiniboine, Canada van Ruud en Marijke - WaarBenJij.nu

Cowboy's, gitaren en paardenzweet.

Door: Marijke en Ruud

Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke

06 Juni 2010 | Canada, Fort Assiniboine

We’re back!

Net alsof we maar twee weken zijn weg geweest, bijna niets veranderd. En het voelt super!

Inmiddels zijn we al bijna een week hier en al een lekkere bruine kleur aan het krijgen. Ruud is weer boer; hij heeft al heel van hectare grond gerold met een mega landroller achter de nieuwe trekker.
Marijke is haast niet te horen want ze fluistert de hele tijd tegen de paarden Die snappen het goed want ook de jonge paarden doen hun werk goed.

Vandaag hebben we met z’n vieren een rit gemaakt en natuuuuurlijk kwamen we langs de zwemplek aan de rivier. Kleren uit, zadel af en hoppa! Het water in!
Ruud’s paard kreeg er geen genoeg van, die ging echt heel diep het water in. En het water is koud hoor! Maar ja, als het paard gaat, ga je mee…

Bij aankomst in Edmonton heeft Ruud meteen een gitaar op de kop getikt en we hebben hem al goed gebruikt. Er was een groot kampvuur in het dorp waar Ruud ging meespelen. We hebben “steak and lobster” gegeten. Marijke dacht steeds aan haar aquarium bij het open breken van de kreeft. Een eenmalige actie voor haar Sorry visjes thuis!

We gaan weer verder met Cowboy zijn en houden jullie op de hoogte!

• 07 Juni 2010 - 05:55

Jentje:

Hallo Ruud en Marijke,
    Het klinkt weer goed hoor!
    Geniet er maar van en een hele dikke kus van
    Peter en Jentje

Doen jullie de hartelijke groeten aan Siebe en Ingrid.

• 07 Juni 2010 - 07:47

Julien:

oooh zijn jullie weer weg!! Wat hebben jullie een fantastisch leven! Ziet er echt prachtig uit! Geweldig hoor!!

• 07 Juni 2010 - 11:26

Annegreeth & Frank:

Als of jullie nooit weg geweest zijn!!! Doe ze de groeten daar van ons!

• 07 Juni 2010 - 12:50

Marjan:

Hee jongens, het is idd net of jullie niet weg zijn geweest. Dezelfde mooie foto's.
    We wensen jullie heel veel plezier, lekker genieten en gezond weer thuiskomen.

Groetjes van ons allemaal,
    Koop, Marjan, Gerben, Wouter en Aniek

• 07 Juni 2010 - 13:20

Caroline:

Hoi Ruud en Marijke

Wat hebben jullie het weer heerlijk daar,verheug me weer om jullie avontueren te volgen!
    Wel jammer dat jullie weer zo ver weg zijn,ik dacht kom marijke wel weer een keer tegen op concours.
    Konden we mooi tegen elkaar rijden ha ha.
    Nou veel plezier daar en genieten!

Groetjes Caroline

• 07 Juni 2010 - 18:14

Roelien:

Wat weer een pret, grappig dat het net voelt of je niet weg bent geweest! Veel plezier en kom gezond thuis. groeten uut Almen

• 07 Juni 2010 - 19:35

Geert Wemmenhove:

Kunnen we niet een weekje die kant opkomen? Prachtige omgeving lijkt mij.

• 07 Juni 2010 - 19:55

Fenna:

Klinkt allemaal weer ontzettend goed ;).

Geniet ervan :D En hou ons op de hoogte.

VLEK-jes!

• 10 Juni 2010 - 10:52

Willy:

Hoi Ruud en Marijke, Het ziet er weer goed uit, wat fijn dat je weer direct thuis voelt. Geniet er nog maar van.
    Groetjes Willem, Willy, Karien, Geert en Joanne

• 13 Juni 2010 - 09:05

Har En Lin:

de visjes doen het niet zo goed, de macmasteri's zijn dood en volgens mij gaan de ancystrussen het ook niet redden... grapje hoor, alles gaat goed.
    Ik had je al een mailtje gestuurd, over de FRENCH VANILLA!!!. wil je alsjeblieft een pot of 15 meegeven aan ruud? veel plezier!.
    linda zegt dat het kleedje voor het aquarium lekker ligt. we hebben al 3 avonden de hele avond voor het aquarium gezeten. vet gezelli!

• 21 Juni 2010 - 03:31

Trol :

Yoo Heks!

Jeetje wat ziet dat er ontzettend gaaf uit! Echt een droomplek!

Nou geniet er maar van jullie twee en ik wacht met smart op een nieuwe update!! :D :D :D

Dikke kus!

• 21 Juni 2010 - 14:21

Jentje:

Ruud,

Een hele goede thuisreis toegewenst vanavond!
    Tot morgen!
    Marijke, nog heel veel (werk)plezier.

groeten Peter en Jentje