Canada!! - Reisverslag uit Fort Assiniboine, Canada van Ruud en Marijke - WaarBenJij.nu Canada!! - Reisverslag uit Fort Assiniboine, Canada van Ruud en Marijke - WaarBenJij.nu

Canada!!

Door: Marijke

Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke

19 April 2008 | Canada, Fort Assiniboine

Hoi Allemaal!!!

Foto's: http://www.mijnalbum.nl/Album=TJJKDQLN

We liggen in bed als we dit schrijven, eindelijk een beetje uitslapen!!
Gisteren zijn we in Edmonton aangekomen en Siebe en zijn vriendin Ingrid haalden ons van het vliegveld.

Onze laatste dag in de U.S. hebben we met Finse mensen doorgebracht die in Atlanta wonen. Deze hebben we op de farm ontmoet en ze hebben ons uitgenodigd. Wat een lieve mensen! Ze hebben ons mee uit lunchen genomen en ’s avonds heerlijk voor ons gekookt. We moesten om 4 uur op het vliegveld zijn dus ze hebben ons midden in de nacht weggebracht.

We zijn via Toronto gevlogen dus daar gingen we door de douane. Ze vroegen van alles over Marijke’s vorige verblijf in Canada en wat we nu kwamen doen.
Natuurlijk zijn we gewoon op vakantie en nee, we gaan niet werken hier. Dus we mogen blijven tot 17 oktober! :)
Al gauw konden we de gitaar en keyboard vinden bij de bagage maar de andere drie tassen waren nergens te bekennen. Na even gevraagd te hebben bleken ze niet met de vlucht megegaan te zijn dus die worden maandag met de bus naar het postkantoor hier vervoerd. Voor nood hebben we gisteren even tandenborstels e.d. gekocht.

Marijke wist de meeste van de paarden hier te herkennen en vandaag zijn we naar een sale geweest om wat nieuwe paarden te kopen. Siebe en Marijke hebben gesproken over wat jonge paarden te kopen, Marijke gaat ze een tijdje rijden en daarna gaan we ze verkopen. Met winst natuurlijk! Dat plan wordt morgen of overmorgen meteen in werking gezet want de komende twee maanden is het niet al te druk dus is er mooi tijd voor zulke dingen. We hebben in totaal 7 paarden mee naar huis genomen, leuke beesten. Niet al te duur. Ook een hele grote, daar kan Ruud mooi op rijden.

Morgen halen we Cathalie op, da’s een ander Nederlandse meid die hier komt werken. Misschien kunnen we kijken of we onze tassen al mee kunnen nemen als ze nog op het vliegveld zijn.

Nu gaan we slapen. Het is 11 uur. In Atlanta tijd is het al 1 uur ’s nachts dus wel laat. Maar ja... We moeten toch op een of andere manier wennen aan het tijdsverschil. Morgen kunnen we uitslapen...

Groetjes, Marijke en Ruud.

• 20 April 2008 - 07:04

Markie:

nou toe maar even 7 paardjes kopen...
    wie 't briet hef. Lat briet hang..
    hahaha fijn dat de reis goed is gegaan. mamma is moe maar het ziet er allemaal goed uit.
    de fotos zijn ook heel mooi altijd. wel altijd over paardjes hahaha.
    We zijn ook benieuwd hoe bijvoorbeeld het land er uit ziet. bergen enzo. en wat straat beelden.
    kus van je broer en van linda en van lotte en van de nieuwe die nog moet komen.

• 20 April 2008 - 07:25

P+J:

Hoi,

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en maar hopen dat de koffers er vandaag zijn!
    We gaan vandaag weer trainen voor de Roparun in Leimuiderbrug. Om 14.00 uur moeten we daar zijn.

groetjes en een kus van
    papa en mama

• 20 April 2008 - 09:34

Caroline :

he marijke en ruud

wat onwijs goed dat je moeder een NTX heeft gekregen ( ic taal he he )
    helemaal leuk voor haar hopelijk is ze nu helemaal van de dialyse af.
    jullie nog hel veel plezier
    xx

• 20 April 2008 - 16:56

Marjan:

Hoi jongens, blij dat jullie goed zijn overgekomen. Hopelijk krijgen jullie daar ook een supertijd.

Groetjes van ons allemaal.

Koop, Marjan, Gerben, Wouter en Aniek

• 21 April 2008 - 11:00

Lein:

hey lieverds,

jullie hebben de meest mooie verhalen.. het is alweer zo lang geleden dat ik julli egezien heb..
    mis jullie.

veel plezier daar kus

• 21 April 2008 - 12:31

Fenna:

Hey Ruud en Marijke!

Heb een tijdje niet op het internet geweest maar vond het toch erg tof om jullie verhalen weer te lezen. Hoop dat het goed gaat met de paarden en dat jullie een hoop lol hebben :D.

Ik ben net een paar daagjes thuis in NL en ga straks weer terug naar de UK. Zou graag nog wat langer hier blijven :)

VLEK-jes,

• 22 April 2008 - 08:52

Geert:

Veel succes in de paardenbusiness!

Marijke, Rian, Willem-Jan, Anneke en Geert Wemmenhove

• 28 April 2008 - 11:49

Je Broertje:

zo weer het 1 en ander beleefd zie ik wel....
    met ma gaat het echt heel goed. de nier werkt goed heb ik gehoord.ze heeft de eerste zak al vol geplast dus het gaat de goeie kant op. ben ook alweer druk aan het boeken voor de tielozen.... echt niet.
    maar ruud zou je voor mij kunnen kijken naar een sunburst bn-5 F-Bass. zit er over te denken om zo'n ding op te laten sturen. kost hier 3350,- en daar omgerekend 2250,-
    groot verschil toch? als je wilt hoor ik het graag...

veel "werk" plezier en tot horens.

• 29 April 2008 - 08:56

Kees:

hoihoi

ruud nog gefeliciteerd, en uh alvast gefeliciteerd met je volgende verjaardag. heb ik dat maar gehad.

de states verlaten begrijp ik en nu naar CAN.

nou het gaat vast parima daar. ik lees de hardcover boekvorm van jullie verhaaltjes wel een keertje. doe maar een hoorspel voor in de auto, lekker makkelijk

groetjes

• 15 Mei 2008 - 08:46

Little April-Lucy:

Well howdy cowdy's,
    How do you do at the HCR? Wat een 'oud'verhaaltje ( we zij net aangekomen), jullie zijn alweer zo ingeburgerd in Fort dat het verslag wel een 'aanpas'-beurt ken gebruiken.Duuusss
    Ik ben nml wel ernstig benieuwd of jullie je al 'bull'-lijk vervelen since we left the ranch....boring i guess.
    Well have fun with the horsies, bull's and cow's, and ofcourse with each other.

ps. ik herkende jullie bijna niet op de profiel foto. Marijke met de losse manen, op de ranch niet gezien, en Rudy-boy short-cut en een ringbaardje. nou jullie hebben je echt aangepast hoor aan het ranch leven. Zeker nu Ruud-tuut-tuut op de trekker ook zulke blonde lange manen in de wind laat wapperen. Ja je weet wel wat Marijke belieft.Lange manen, horse-like.
    Anyway; have a nice horsy-trucker-music day and say 'HI' to everybody!!!!!