Plaatjes op de kop!
Door: Marijke
Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke
28 September 2007 | Australië, Perth
Tijd voor wat beeld bij onze verhalen..
We zijn alweer bijna een week in Australie. Via Paul, Marijke's neef hebben we Marcus leren kennen. Hij bood aan om te blijven logeren voordat we naar het noorden vertrekken, zo gezegd zo gedaan en nu kunnen we mooi ons verslag even bijwerken.
Wat een land, Australie... De duiven zijn hier grijs met rood en de eksters hebben zwart op de buik en wit op de rug.. zeker omdat ze aan de andere kant van de wereld zijn :) Ook zijn hier knalgroene vogels en hele mooie bomen. Ja, we kunnen eindelijk zeggen dat het niet meer als Nederland voelt!
Nee.... We hebben nog geen spin gezien.. Pfieuw!
De eerste week hebben we een Hyundai Getz gehuurd, ook te zien op de foto's.
Ook zijn we naar Penguin Island gevaren met een boot. Er wonen meer dan 600 kleine penguins maar we hebben er maar 10 gezien.. Ook waren er meer dan 200 meeuwen, in het broedseizoen. Dus.. agressiever zie je ze niet. :)
En... we hebben een auto gekocht! De auto van Paul bleek op dit moment niet in reis-staat dus bood Marcus een goed alternatief. Een Ford Fairmont station car. Al onze spullen passen erin en we kunnen erin slapen als het moet. Voelt goed, een eigen setje wielen. :) Niet veel geld voor een dikke automaat met cruise control. Hij heeft geblindeerde ramen dus zullen we als vibs door Australie knallen. (Vibs = Very important backpackers)
Ruud heeft net nog even snel een foto van de auto genomen. Jawel het is hier nu donker. Er volgen vast nog veel foto's. (De laatste foto is van onze auto..).
Morgen vertrekken we richting het noorden. Op drie uur rijden van hier heeft Marcus' familie een beach house waar we een nachtje in mogen logeren. Schijnt een erg mooie omgeving te zijn, we zullen veel foto's maken.
See ya!!
PS: Er zijn ook nieuwe foto's van Dover: http://ruudenmarijke.waarbenjij.nu/index.php?intMessageId=2168330
5 dagen in Londen:
En. Onder andere de rendieren voeren:http://ruudenmarijke.waarbenjij.nu/index.php?intMessageId=2168487
28 September 2007 - 13:22
Binne:
Hallo Ruud en Marijke.
De echte wereldreis is nu wel begonnen. Je komt nu niet eventjes voor een feestje naar nederland. Ik volg via google earth ongeveer waar jullie zitten. Perth is 14.012 km van beilen hemelsbreed.
Veel plezier in Australië.
Groeten Binne, Hanneke, Loes en Ellen. -
28 September 2007 - 14:22
Oma:
Hoi Ruud en Marijke, Marjan leert me hoe ik een berichtje kan maken. Hopelijk lukt het me de volgende keer zelf.
Groetjes van Oma Dineke. -
28 September 2007 - 14:28
Ruud:
Oma, wat leuk dat je ook meekletst. Zo zie je waar dat grut uithangt.
Grappig dat we zo'n afstand van Beilen zitten.
Mijn ouders houden de exacte GPS locaties bij. Misschien is het leuk om die door te sturen.
Groetjes Ruud. -
29 September 2007 - 08:57
Bernard En Anita:
Hallo Ruud en Marijke,
Gaaf hoor. Hoe lang blijven jullie in Aussieland? Veel rij- en kijkplezier.Wilde paarden en kangaroos al gezien? Groeten uit Amersfoort -
29 September 2007 - 15:46
Kees:
dikke machine die Ford Fairmont!!
veel cruise plezier met dat ding. -
30 September 2007 - 13:17
Meilof En Johanna:
Hallo Marijke en Ruud,
Wij (de buurtjes van Hans en Janny)wensen jullie heel veel plezier en bekijks zover van huis!! Geniet van alles wat jullie doen en zien!!
Groetjes Meilof en Johanna and the kids