Huisje leeg, koffers vol! - Reisverslag uit Beilen, Nederland van Ruud en Marijke - WaarBenJij.nu Huisje leeg, koffers vol! - Reisverslag uit Beilen, Nederland van Ruud en Marijke - WaarBenJij.nu

Huisje leeg, koffers vol!

Door: Marijke en Ruud

Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke

29 Mei 2011 | Nederland, Beilen

Het is even geleden maar hier gaan we weer; vrijdag vliegen we naar Houston, door naar Edmonton waar we hopelijk van het vliegveld worden gehaald door Wybren en Margaret. Onze Canadese/Nederlandse vrienden :)

Ons heerlijke huisje in Eursinge zeggen we vaarwel, dat is al helemaal leeg (bedankt Jentje!!)

De bedoeling is dat we in Canada een maandje eigenlijk niet veel meer doen dan euh... niksen... gezellig buurten, muziek maken en misschien helpen wanneer dat nodig is :) Kieran, die een cabin beschikbaar stelt zal ongetwijfeld zijn "workers" aan het werk zetten om hout te kappen voor de winter.

Van daaruit gaan we begin juli door naar Silver Creek, Georgia. Waar we wederom bij Gina aan de slag gaan. Op haar dressuurstal Centaur Farms.
Paarden rijden, veulens aaien, noem maar op.

Dat belooft een mooie zomer te gaan worden!

Hopelijk veel beren om te zien, herten, moose, oja, paarden en niet te vergeten, heeeeeeel veel gitaarmuziek. :)

1 oktober komen we weer terug, dus fijne zomer allemaal, tot in het najaar!!!

Groetjes Ruud en Marijke.

• 30 Mei 2011 - 06:36

Geert Wemmenhove:

Klinkt niet verkeerd, geniet er van!

Geert

• 30 Mei 2011 - 06:40

Julien:

Daar gaan jullie weer! :)
    Klinkt als een geweldig leven ;)
    Heel veel plezier!! :)

• 30 Mei 2011 - 08:24

Moeder Roelie:

achter gelaten i n mn koelkast
    30 fricandellen
    8 liter melk
    20 hambergers
    haha ik kom de zomer wel door
    fijne tijd hoor jullie beiden men en mevr Boelens

• 30 Mei 2011 - 08:45

Marijke:

Daar kun je een mooie barbeque van houden hahaha alhoewel, melk en hamburgers?

• 30 Mei 2011 - 09:31

Rob:

Schijnt dat je ze ook lekker door de macaroni kan doen, die fricandellen...
    Hé veel plezier daar!

• 30 Mei 2011 - 12:13

Fenna:

Klinkt geweldig!
    Hoop dat jullie een hele fijne zomer hebben!
    VLEK-jes!

• 31 Mei 2011 - 16:14

Marjan:

Hoi jongens, we wensen jullie heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier, lekker genieten en veel mooie foto's maken, zodat wij er ook een beetje van mee kunnen genieten.

Goeie reis, goed oppassen en doe iedereen de groeten die wij kennen.

Groetjes Koop, Marjan, Gerben, Wouter en Aniek

• 31 Mei 2011 - 17:37

Marijke:

Tik tak tik tak tik tak.....
    Was het maar vast vrijdag... Of in elk geval donderdag want dan gaan we al naar Frank en dan zijn we toch een soort van "onderweg" .......

• 01 Juni 2011 - 20:24

Aniek:

Hey meid,

Wat super leuk dat jullie weer gaan, ik ben benieuwd na alle verhalen wat je weer gaat schrijven:D
    Heel veel plezier en de groetjes aan Ruud...

Liefs aniek en de rest van de familie:D

• 02 Juni 2011 - 07:21

Wilma:

He lieve Marijke en Ruud,

Heeeeel veel plezier! Geniet er van, maar dat komt vast wel goed.
    Wij zullen je moeder wel helpen met de hamburgers en frikandellen!

Liefs Win Wil Sanne en Thijs

• 02 Juni 2011 - 13:31

Anne:

Ha lieverds!
    Spannend allemaal weer zeg! We zien elkaar ook weinig als jullie (relatief) dichtbij zitten, maar zo ver weg vind ik toch ook wel weer erg ongezellig.... Maar wordt vast weer fantastisch! Goede reis en heeeeel veel plezier!