Lonesome Cowgirl....
Door: Marijke en Ruud
Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke
27 Juni 2010 | Canada, Fort Assiniboine
Wat vliegt de tijd! Des te meer moet je genieten van de kleine dingen zoalng we hier zijn. Nou ja, we.. Ruud is alweer bijna een week thuis! Jammer dat hij niet langer vrij kon krijgen, zodat we samen twee maanden vol konden maken. Gelukkig is er skype en email!
We hebben de afgelopen tijd een mooie beer hier op de ranch gehad, Ruud heeft hem goed voor de lens kunnen krijgen!
Ook heeft hij een klein optreden gegeven in de school in Fort Assiniboine. Op de piano en de gitaar. Dit ter gelegenheid van een voorspeel avond voor de muziek jeugd in Fort.
Ik ben volop bezig met de paarden. Soms is er van fluisteren niet echt sprake ;) maar ze doen goed hun best.
Een van de locale cowboys helpt me wat, hij kan echt heel goed trainen en hier steek ik mooi wat van op. daarnaast is hij net een stukje beter met de lasso dan ik en dat komt goed van pas bij de half wilde veulens!
Gisteren hebben we een tocht gemaakt van ca 5 uur en we hebben weer een beertje gezien, niet zo'n grote maar wel bijzonder! Elke keer als je in de natuur rijdt, geen mens tegen komt en zover je kunt kijken alleen maar bos te zien is. En dan ook oog in oog met beren, herten, eekhoorns en ander wildlife staan, dat is echt super!
Er zijn hier ook 7 merries die allemaal een veulen krijgen. Nr 6 is vannacht geboren dus nog maar een te gaan en het spul is compleet. Tegen de avond rennen alle kleintje achter elkaar aan door het hoge gras en de moeders kijken tevreden toe. Dan vallen de iepsies als een blok in slaap. En wij kijken met een kopje koffie vanaf de veranda naar het schouwspel. :)
Nog een maand te gaan en dan weer naar huis, Ruud weer zien en klaarmaken voor het grote feest op 13 augustus! en natuurlijk Frank en annegreeth eindelijk weer zien!
Reizen is heerlijk, thuiskomen ook!
27 Juni 2010 - 20:37
Jentje:
Hey lonesome cowgirl,
Doe je voorzichtig daar met die beren??
Veel plezier nog en de groeten vanuit een zeer warm Beilen.
Peter en Jentje
28 Juni 2010 - 07:26
Petra:
Hoi!
Klinkt heerlijk!! Wil je even met mij ruilen? Mijn vakantie zit er bijna op..
Geniet er nog veel van! en ook met de voorbereidingen voor jullie dag!
Groetjes Petra -
29 Juni 2010 - 07:12
Roelien:
Ha Marijke,
Wat weer genieten, gisteren een gaaf concert van Mark gehad. Nog even en dan ga je als een getrouwde vrouw door het leven. Tot dan groetjes Roelien -
29 Juni 2010 - 13:01
Fenna:
Leuk om het verhaal weer te lezen :D.
Je hebt natuurlijk helemaal gelijk als je zegt dat reizen leuk is, en thuiskomen ook :D.
Hoop dat je er volop van geniet!
VLEK-jes,
Fenna -
29 Juni 2010 - 18:58
P&J:
Dag Marijke,
Jammer dat je niet mee was gisteravond, wat een mooi concert van Mark Knopfler, super! We waren met Ruud, Peter, Rob en Roelien. Ruud heeft een usb stick gekocht met het concert van de avond, dus je kunt het naluisteren.
We lagen om plm 01.30 uur in bed.
groetjes en een dikke kus van Peter en Jentje
29 Juni 2010 - 21:18
Marijke:
Mooi dat het concert leuk was! Had er graag bij willen zijn! Als jullie op skype zijn, hoor ik het wel! -
20 Juli 2010 - 07:37
Emmie:
wat een vette foto die met die bliksem schicht!!