Nier update!
Door: Marijke
Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke
16 April 2008 | Verenigde Staten, Silver Creek
Ze voelde zich erg rot na de operatie maar erg blij. Ik heb haar al aan de telefoon gehad gisteren!
De nier heeft even tijd nodig om aan te slaan maar alles is heel uitvoerig getest en de kans op afstoten is erg klein.
Als we terug zijn eind dit jaar, zijn we erg benieuwd hoe ze eraan toe is! Zou toch mooi zijn als ze ons in de auto van het vliegveld kan halen! :)
Het adres van haar kamer is:
R Wolting Wemmenhove
UMCG groningen
Hanzeplein 1 9700 RB
Groningen
Afd D4 kamer 64
Wij pakken vandaag onze tassen in, morgenvroeg vertrekken we naar Atlanta. We hebben mensen ontmoet en die nemen ons een dag mee en daar slapen we morgen.
Vrijdag om 12 uur 's middags, jullie tijd vliegen we!!
Groetjes Ruud en Marijke.
16 April 2008 - 11:26
Jentje:
Hoi, als 1e een berichtje!
Heel mooi dat het goed gaat met je moeder!
Ik ben aan het skypen met Frank, dus we zijn weer heel nuttig bezig!
groeten
Jentje -
16 April 2008 - 12:23
Martine:
Super dat het allemaal goed gegaan is. Groetjes Martine -
16 April 2008 - 13:25
Petra:
Super dat de operatie goed is gegaan, het is nu afwachten.. sterkte met wachten...veel plezier en geniet er nog van!. groetjes -
16 April 2008 - 16:48
Nienke:
Veel sterkte nog en ondanks wat er hier allemaal gebeurt veel plezier in Atlanta! -
16 April 2008 - 17:13
Roelien:
Prettige reis en sterkte met je moeder. groetjes Roelien -
17 April 2008 - 04:16
Je Vader En Moeder:
Ruud,
Van harte gefeliciteerd met deze verjaardag en nog vele jaren daarna.
En Ruud en Marijke, alvast een goede vlucht naar Canada.
Pap en Mam -
17 April 2008 - 09:10
Linda Maat:
Hoi, hoi,
Da's toch een mooi bericht! Fijn dat je moeder het achter de rug heeft en nu kan gaan werken aan herstel en dan weer volop genieten hoop ik. Ik zal haar een kaartje sturen. Een goede vlucht en alvast veel plezier in canada! -
17 April 2008 - 20:30
Aly Brunsting:
Ruud, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog een fijne dag toegewenst!Ik vind het leuk om af en toe te lezen over jullie belevenissen en wens jullie een fijne tijd toe in Canada.
Henk en Henrike reizen momenteel met hun vader in China rond, dus ook maar even namens hen gefeliciteerd.
En Marijke: beterschap met je moeder!
Hartelijke groeten
Aly B.
18 April 2008 - 18:22
Gea:
Wat fijn voor je moeder. Ik stuur haar een kaartje. Zo te lezen hebben jullie een mooie tijd gehad in the States. Bert en ik wensen jullie veel plezier in Canada. -
19 April 2008 - 07:06
Je Broertje....:
we zijn gisteren nog bij ma geweest en het gaat wel ok. ze is wel moe maar dat komt omdat ze slecht slaapt.ik heb wat fotoos van haar voor jullie gemaakt en meel ze even naar dopoog.com ofzo van ruud.dussss
nou veel kijkplezier en toedeloe