We zijn down under!
Door: Ruud
Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke
27 September 2007 | Australië, Perth
We staan nu een paar dagen op de camping hier en het weer wordt vandaag beter. Zondag (toen we aankwamen) was het zonnig, maar de rest van de week veel buien.
We hebben een Hyundai Getz gehuurd en daarmee knallen we nu de westkust van het land mee door.
Als we weer internet hebben dan horen jullie wel weer van ons!
No worries.
27 September 2007 - 06:23
Jentje:
Hoi Ruud en Marijke
We zijn terug uit Belarus, dinsdag om plm 17.00 uur waren we terug in Zuidwolde na een busreis van 33 uur.
Veel plezier nog, we horen van jullie!!
Een kus van papa en mama
27 September 2007 - 07:33
Nicht Nienke:
Ik heb nog even naar jullie gezwaaid toen jullie overkwamen, maar jullie zwaaide niet terug ;-)
We zijn allemaal aan dezelfde kant van de evenaar, grappig he!
Heel veel plezier en geniet! -
27 September 2007 - 07:36
Je Zus:
joowwww!!!
nou ondanks dat ik je niet meer heb gesproken en je je verjaardag heel orrigineel volgende week aan de andere kant van de wereld gaat vieren ( wat je er wel niet voor over hebt om je verjaardag op een bijzondere plek te vieren hahahahah!)
wens ik je alle goeds toe daar en hopelijk zonder al te veel vieze beestjes haha!
geen dikke spinnen enzo....
en dooie kangaroe's ,
maar possums en koala's!
ik ben benieuwt naar je verslagen en foto's van down under!
ik zal maria van den broek ook je link doorsturen die vind dit trouwens " werelds" dat je dit doet!
En als je nou maar niet gaat denken dat je net als die mamoet in ice age 2 ook een possum bent!
veel plezier daar lief zusje en lieve ruud!
het ga jullie goed daarzo!
kus emmie -
27 September 2007 - 10:51
Andere Ruud:
So, you're down below. where the men are 6 ft 4 and full of muscle!
Niet alleen de westkust doen maar ook het noorden (take a real roundabout)en vooral het tropische Oosten.
Groeten aan de Crocs, snakes & buffalo.
27 September 2007 - 11:22
Fenna:
Haai!
Hebben jullie zomaar Frankfurt overgeslagen? Dat kan toch echt niet ;)
Heb al jullie berichtjes gelezen tot nu toe en hoop dat jullie het erg naar jullie zin hebben, maar dat geloof ik wel.
Ciau! -
27 September 2007 - 11:29
Karina:
G'day mates;)
Jeetje wat een verhalen, krijg niet van ieder nieuw verhaal een melding, dus steeds veel leesvoer;) Maar tof dat jullie in OZ aangekomen zijn!!!
Have fun!!!
Grtz Karina -
27 September 2007 - 12:52
Arboretum:
He jullie 2
Veel plezier en ontdekkingen (evenaar overgestoken op een paard met een banjo in de hand hoop ik dan maar)
Tot PLOTS
Gido -
27 September 2007 - 14:44
Michelle Smit:
Heei
Hoe is het ermee?
Hier is het heel goed!
Met Ricardo ook!
Al veel mooie dingen gezien en gedaan?
Heel veel plezier nog.
Groetjes
Michelle en de rest van de famillie -
27 September 2007 - 17:02
Marjolein:
hey lieverds,
super dat jullie goed zijn aangekomen.
hoop dat het weersnel beter word, hier is het koud en nat (wanneer niet))
ruud heb je marijke al moeten redden van de spinnen?? ;))
goed op elkaar passen.
dikke knuffel lein -
27 September 2007 - 17:59
Marjan:
'k Had net vandaag gedacht, wanneer zullen we wat van Ruud en Marijke horen en ja hoor.......... prompt een berichtje. Gelukkig zijn jullie goed aangekomen. Hopelijk wordt dit een trip om nooit te vergeten.
Je moeder liegt hoor Ruud, ze waren woensdagmiddag om 17 uur terug in Nederland, misschien dat ze in Rusland nog een andere zomertijd er op na houden.
Zaterdagavond gaan we je moeders verjaardag vieren, dan zullen we wel meer van jullie horen.
Zeg, heeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier nog en we horen wel weer van jullie.
Groetjes van ons allemaal,
joen liefste tante Marjan. -
27 September 2007 - 18:13
Micha:
veel plezier en de groeten aan skippy -
28 September 2007 - 10:09
Rob:
Joooow! Heel veel plezier daar! Laat maar weten hoe de kangaroes/wombats/koala's smaken... :) -
28 September 2007 - 17:49
Gea:
Hey Ruud en Marijke in Douwn Under wie had dat gedacht? Super om met een auto door D.U. te crossen. Doe de Abo,s de groeten van mij. Je weet wie ik bedoel toch? Ik heb Tif laten scannen en ze is nog steeds drachtig. Ik was helemaal blij gisteren. Heeeel veeel plezier daar in verweggistan en tot het volgende bericht. groeten uit het mooie Hooghalen.{Ben niet jaloers of zo.] -
03 Oktober 2007 - 09:03
Frank:
GEFELICITEERD met je verjaardag Marijke! Ruud ook gefeliciteerd met de verjaardag van je vriendin! Ik probeerde nog te bellen maar dat ging niet van harte...
Ik hoop dat jullie het heel leuk hebben!
22 Oktober 2007 - 14:27
Jan OudeVelthuis:
Ruud en Marijke,
Schitterende website.Mooie foto's ook.
Ik heb de link gekregen van Ruud's vader.
Zoals je misschien weet bouwt friesland Foods een nieuwe fabriek in Warrnambool.
Jullie reizen de andere kant op en ik meende dat je vader vertelde dat jullie tot aan Melbourne gaan. Als je dan nog eens 6 uurtjes door rijdt langs de Great Ocean road, kom je bij onze nieuwe fabriek uit(Bouw start per vandaag, bouwkundig 80% gereed op 5 mei 2008)
Vanaf 1 april zit ik daar voor minimaal een jaar.
Ik vlieg de komende maanden regelmatig naar "downunder".
Als ik iets voor jullie kan doen, laat het me maar weten.
Veel succes en vooral veel plezier met jullie reis en ik volg jullie via het web.
Cheers mates !
vriendelijke