Jawel, we leven nog..
Door: Marijke en Ruud
Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke
30 Juli 2008 | Canada, Fort Assiniboine
Zo, da’s alweer een hele tijd geleden... Het is de laatste paar weken wat drukker op de ranch, een hoop gasten. Zowel uit Canada als Europa. En ze hebben het allemaal naar de zin blijkt uit de mailtjes die we van iedereen krijgen.
Het weer is de laatste tijd super en de rivier is vrij laag. Dat zijn de ingrediënten voor een lekker potje zwemmen met de paarden. Dat is wel zo leuk om te doen.
Ook zijn we nog een weekendje naar Edmonton en Jasper geweest. In Jasper werkte het weer niet echt mee. Het was fris en het regende dus zijn we in Jasper maar naar de bios geweest. Naar verwachting wordt het weer eind augustus stukken beter in de Rockies, maar je weet het maar nooit.
Hier is het in ieder geval geweldig dus met ons gaat het fantastisch.
Bekijk de foto’s maar en zie hoe we hier genieten...
Tot snel, de volgende zal wel niet zolang op zich laten wachten :)
Marijke en Ruud.
31 Juli 2008 - 06:45
Petra:
Mooie foto's, en zeker erg lang geleden dat we iets gehoord hebben van jullie.
Super dat jullie je nog vermaken, dat is ook duidelijk te zien op de foto's.
Al enig idee wanneer en of jullie terug komen?
Groetjes Petra -
31 Juli 2008 - 07:30
Nicolet:
Wooow wat ziet dat er allemaal mooi uit zeg.
Willen jullie nog wel terug naar dit kikkerlandje, of blijf je toch maar stiekem daar? hahah.
Heel erg leuk om weer wat van jullie te horen.
greetzzz -
31 Juli 2008 - 09:12
Fenna:
Hey,
Wanneer komen jullie ook weer precies terug? Even met het oog op mijn reis :)
Leuke foto's! Erg leuk om weer wat van jullie te horen :D
VLEK-jes, Fenna -
31 Juli 2008 - 13:03
Rob:
Hee, ik dacht dat jullie geen kind wilden... Of mochten jullie die op de foto even lenen? :P Mooie foto's zeg, vooral die actiefoto's van de rodeo! Ik zie jullie weer over een maandje of 2... Moi! Rob. -
31 Juli 2008 - 13:16
Jentje:
Hartstikke mooie foto's!
Nog 14 dagen, dan kunnen we de omgeving zelf bekijken. Wel zorgen dat het weer dan nog prima is!!
groetjes en een dikke kus,
mama -
31 Juli 2008 - 14:51
Roelien:
Errug leuk, mooie omgeving en het einde is in zicht. Nog effen genieten met Pa en Ma.
groetjes Roelien -
01 Augustus 2008 - 07:39
Henk Zwiers:
Hoi Ruud en Marijke,
Wat een geweldige reis maken jullie toch.
Ik geniet van alle fotos, heel mooi.
Nog veel plezier, groetjes Henk -
01 Augustus 2008 - 14:32
Marjolein:
Hey lieverds,
het is echt onvoorstelbaar dat het alweer een jaar geleden is dat jullie weg gegaan zijn.. komen julli enog terug:)
Hier gaat het door een nieuwe baan huis gekocht tante geworden voor het eerst. heb echt zin om je weer te zien marijke ff lekker kletsen
veel plezier nog kus -
01 Augustus 2008 - 20:23
HAK:
Geweldig hoor allemaal!
Ziet er fantastisch uit op de foto's, inderdaad de rodeofoto's zijn erg mooi.
Nog een leuke tijd daar!
Groetjes Arjen, Hilchien en Kalle -
03 Augustus 2008 - 11:00
Koop, Susanne Elle:
Fijn dat jullie nog leven!!! Ha ha !!!
Geniet nog even van al het moois jullie gaan zien en doen!!
Groetjes van Koop, Susanne en Elle -
03 Augustus 2008 - 12:58
Oma:
Leuke foto's, weer een achterkleinkind erbij???
Wist ik niks van, ook niet van je ouders.
Doe iedereen de groeten,
oma -
04 Augustus 2008 - 08:38
Hans En Jannie :
Super foto,s.Zo te zien vermaken jullie je prima.Wij zijn inmiddels verhuisd in Zuidlaren naar een appartement.Huis goed kunnen verkopen.Wij ziiten hier op ons plekkie.Muzikaal gaat het ook goed met de zangeres.Zij is op 3/8 vertrokken naar Canada naar familie.Ik heb begrepen van haar dat zij niet bij jullie in de buurt zit.Muzikaal gezien krijgen wij goede reakties echter missen wij wel Ruud.Dus ik hoop dat jij straks weer bij ons aan kan sluiten.Wij zien wel.Eerst maar lekker uitwaaien in Canada.Zodra jullie er weer zijn spreken wij af.Namens Jannie(gaat overigens heel goed mee)nogveel plezier.
Groetjes Hans en Jannie -
04 Augustus 2008 - 08:40
Nicht Nienke:
Julie hebben iig beter weer dan ik hier in Tanzania, het is verschrikkelijk koud hiero! Maar ik wens jullie nog een fijne tijd en geniet er nog van! -
04 Augustus 2008 - 18:42
Marjan:
Hoi allebei, heel toevallig hadden we 's morgens bij oma op de koffie gezegd, dat we niks van jullie hoorden. 's Avonds was er een berichtje, heb je stiekum meegeluisterd????
Leuk om weer iets te horen. Begrijp ook van Ruuds ouders dat jullie het heel erg naar de zin hebben. Fijn hoor!!!!
Groetjes van ons allemaal.
Jullie Tante Marjan -
14 Augustus 2008 - 19:59
Bert En Dian :
he ruud en marijke,we dachten al we horen en zzien maar niks maar goed het leeft nog in canada.maar zo te horen gaat het jullie goed.met ons gaat t super,nou we horen jullie gauw hopen we...gr en knuffels bert en diana