Gedaan met ons luie leventje...

Door: Ruud en Marijke

Blijf op de hoogte en volg Ruud en Marijke

09 Januari 2008 | Australië, Sydney

Hey!

Foto's: http://www.mijnalbum.nl/Album=77UNQFAF

Vanuit Bellarat (das't apekutndiekie van Australië) bedankt voor jullie nieuwjaarswensen. We hebben even een tussenstop op een echte camping. Dus we kunnen even mailen, zwemmen en de was doen enzo.

De plannen zijn gewijzigd! I.p.v. half februari of eind februari vertrekken we nu naar Amerika op 26 januari. We hebben daar een baan en vliegen van Melbourne.

Marijke had eerst op een advertentie gereageerd hier in Sydney, maar dat bleek niets te zijn. Het personeel was niet bepaald horse-minded en sommigen gewoon asociaal. We hebben de baan niet genomen.

Via Marijke's baan in NL kent ze een vrouw uit Amerika waar ze wellicht aan het werk zou kunnen maar ze had te weinig werk voor langere tijd. Haar vriendin die bij Atlanta, Georgia (US) woont had nog wel werk. E-mail contact gelegd en een datum afgesproken wanneer we beginnen.

Het is een dressuurstal van een amazone op Grand Prix niveau. (Anky's niveau). Marijke's taak daar is een jonge Friesche hengst aanrijden en evt. nog andere jonge paarden rijden. Daar hebben we een huisje waarin we kunnen wonen.

We hebben advertenties gemaakt om onze auto te verkopen in Melbourne. Een kleine 2 maanden geleden hebben we in Cape Tribulation (zie een stuk of wat verhaaltjes terug) een man uit Melbourne ontmoet waar we 2 avonden tot laat mee hebben muziek gemaakt. Ruud heeft hem gebeld met de vraag of we er de laatste week kunnen logeren, dat was geen probleem. Dus dat is super. Kunnen we vanuit Melbourne de auto verkopen, is wat gemakkelijker dan vanuit een camping.

Als we in Melbourne zijn laten we weer van ons horen. We gaan eerst nog de Great Ocean Road rijden voordat we naar de stad gaan.

Tot snel!!

M+R.

• 09 Januari 2008 - 10:16

Frank & Annegreeth:

YES!!! Ik ben de eerste die een berichtje post! Ik moet toegeven dat ik ook wel een beetje jaloers ben (net als Annegreeth...)
    Leuk dat jullie nog even gebeld hadden op mijn verjaardag, zeker gezien de geslaagde grap van jou en Henk's etende gezicht van de wombats.
    Ik hoop dat jullie veel plezier hebben daar.

Denk er goed om... "Niet proat'n moar wark'ng" bij jullie nieuwe baan!

• 09 Januari 2008 - 11:50

Roelien:

Fijn dat alles naar wens gaat. Goede vlucht en een super tijd in Amerika. Wij gaan waarschijnlijk half april naar de USA en half mei weer terug. groetjes Roelien

• 09 Januari 2008 - 13:15

Fenna:

Hoi!
    iK Ga volgende week naar Engeland! Heb er super trek in en toch weer niet. Frankfurt was ook tof. Staat de uitnodiging om te komen skien nog open?
    VLEKjes,
    Fenna

• 09 Januari 2008 - 16:20

Linda Van De Klippe:

Heej Ruud en Marijke,
    Nog de beste wensen voor 2008.
    Wat leuk om te horen dat het goed met jullie gaat!! succes en houd jullie taai!
    groetjes uit Zwiggelte!

• 09 Januari 2008 - 16:25

Marjan:

Hey jongens, klinkt goed allemaal. Leuk dat je een baan hebt gevonden Marijke. We wensen jullie heel veel succes en een goede reis.

Groetjes KMGWA

• 09 Januari 2008 - 16:25

JanOV:

Hallo Ruud en Marijke,
    Het Nederlandse team is ook in Australie volgende week:

Proposed Schedule

19-01-08 Travel

20-01-08 Arrival Melbourne. (sleep in hotel in Melbourne)

21-01-08 Travel to Warrnambool.

22-01-08 - 25-01-08 Warrnambool

25-01-08 Travel to Melbourne and sleep in hotel

26-01-08 Travel to the Netherlands

27-01-08 Arrival in the Netherlands

Bel me maar als je in onze buurt is, kunnen we samen een biertje (of 2) drinken.
    het adres van de fabriek is:

5331 Great ocean Road Allansford, Victoria 3227.

Ik zal jullie het linkje naar de webcam binnenkort even sturen.Dan heb je een iede waar je naar zoeken moet.

goede reis en misschien tot ziens

cheers,
    Jan OudeVelthuis
    +31651424482

• 10 Januari 2008 - 20:14

Annie En Wim Aalfs:

hey ruud en marijke ik kijk nu naar jullie foto's en moet zeggen dat het er fantastich uitziet heel veel plezier nog samen doei doei groetjes annie en wim aalfs

• 12 Januari 2008 - 13:01

Vincent Veneman:

Hey! nog de beste wensen voor 2008, echt supertof wat jullie daar allemaal doen, goeie reis naar de U.S. and A en veel plezier&succes daar... van de zomer weer naar de winter huh? groeten uit Rotjeknor!

• 13 Januari 2008 - 13:07

Geert Wemmenhove:

Ruud en Marijke,

Veel plezier nog in Australië en we horen graag weer uit Amerika! In Zuidwolde is alles goed, licht bewolkt, 6 graden en geen winter.

Marijke, Rian, Willem-Jan, Anneke en Geert Wemmenhove en paard Carola

• 14 Januari 2008 - 13:34

Petra:

Hallo daar!

Wat leuk om zo eens jullie verhalen te lezen!
    Heel veel succes als jullie richting Amerika gaan en de nieuwe baan!
    Erg mooi die foto's allemaal!
    Ben benieuwd hoe het verder in Amerika gaat.
    Ook namens mijn ouders en jasper de hartelijke groeten en doe geen dingen die je anders niet zou doen :P:P..

Groetjes je jongste nichtje Petra

• 17 Januari 2008 - 19:48

Annie En Wim :

Vandaag- 17 jan. hebben wij een deel van je verslagen gelezen. Het lijkt dat jullie je heel goed vermaken. Ga zo door en geniet er goed van. Groeten uit het mooie Zuidwolde.

• 19 Januari 2008 - 08:30

Alied/Evert&Co:

Hi folks, Leuk om jullie site even te zien. We horen van alle kanten dat jullie het enorm naar de zin hebben. We hebben het mooie fotoboek op Jentjes verjaardag al even bekeken. Om jaloers op te worden. Veel plezier nog en good luck in Amerika